Lasītāju receptes

ladysany 2007-11-08

Darzeņu kremīga saķņu zupa

Sastāvdaļas:
1. Kartupeļi
2. Burkāni
3. Kapost galviņa
4. Dzintara kausētais siers ( klasiskais vai ar sēņu garšu )
5. Buljona kubiciņi ( vai arī varam izmantot kadu liesu gaļas gabaliņu ( lielopu))

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Sagriežam samizotos kartupeļus, kupiciņos, to pašu naram ar burkaniem, kapostu griežam strēmelēs.
Liekam varīties musu gaļiņu- lai uzvāraš un pavārām min 10, tad metam iekšā kartupeļus un burkānus, un varām min 10, tad pievienojam kapostus.

Paralēli ja gribat atstāt zupā gaļu iesaku viņu izņemt un sagriest smalkos gabaliņos, un tad mest atkal iekšā varīties tālāk, papildus pievienojam ari kubiciņu vai vegetu, pēc garšas, pievienojam arī pelnos piparus nesasmalcinātos un lauru lapu un baziliku ja ir.
Kad zupa ir gandrīz gatavu liekam iekšā dzintaru sieru un maisam lidz viņš izkust un zupa kļūst kreµīga, iesaku likt visu paciņu dzintara siera, tad garša ir izteiktāka, pasniedzam ar parkaisi†am sasmalcinātām dillitēm!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Dirty Deal Teatro izrādes janvāra pirmajā pusē

Jauno gadu „Dirty Deal Teatro” sāk ar Latvijas kultūras koledžas studentes Lindas Kāpas diplomdarba izrādi „Aiz slēgtām durvīm”,  pēc  Žana Pola Sartra lugas motīviem....