Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Sīpolzupa

500 g sīpolu
2 ķiploku daiviņas
75 g sviesta
1 ēdamk. miltu
1 L gaļas buljona
1/4 L baltvīna
sāls
pipari
šķipsniņa cukura
100 - 120 g rīvēta siera


Sīpolus sagriež ripiņās , ķiplokus smalki sakapā. Katlā izkausē sviestu un apcep sīpolu gredzenus un ķiplokus. tad pārkaisa miltus , īsu brīdi karsē un pastāvīgi maisot , pievieno buljonu.
Vāra uz mazas uguns apm. 20 min. Beigās pievieno vīnu, cukuru, sāli un piparus.
Zupu sadala 4 ugunsdrošās bļodiņās, virsū liek baltmaizes šķēles un pārkaisa ar sieru. Cepeškrāsnī karsē , līdz siers izkusis.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Grupa Vaidava pabeidz sava pirmā albuma ierakstu!

Leģendārā latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupa Vaidava tikko pabeigusi darbu pie sava pirmā studijas albuma, kuram dots nosaukums “Tu būsi vēl” un kura iznākšana plānota šī gada...