Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Paprikas zupa ar pelmeņiem

1/2 L buljona
500 g pelmeņu
1 liels sīpols
2 tomāti
3 zaļās paprikas pākstis
eļļa
sviests
1 tējk. cukura

Sīpolu sautē eļļas un sviesta maisījumā, kamēr tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno strēmelēs sagrieztu papriku. Kad tā kļuvusi nedaudz mīksta , pievieno tomātus un cukuru.
Pelmeņus vāra ar buljonu atsevišķā traukā, tiem pievieno paprikas un tomātu sautējumu. pelmeņu vietā var lietot pašu gatavotas frikadeles.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

LNO sāksies Operas pasakas

Latvijas Nacionālās operas Izglītības programma ar Swedbank atbalstu jau otro sezonu piedāvā mazajiem un lielajiem iepazīt operu. 25.oktobrī plkst.12.00 un 15.00 LNO Jaunajā zālē sāksies...