Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Paprikas zupa ar pelmeņiem

1/2 L buljona
500 g pelmeņu
1 liels sīpols
2 tomāti
3 zaļās paprikas pākstis
eļļa
sviests
1 tējk. cukura

Sīpolu sautē eļļas un sviesta maisījumā, kamēr tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno strēmelēs sagrieztu papriku. Kad tā kļuvusi nedaudz mīksta , pievieno tomātus un cukuru.
Pelmeņus vāra ar buljonu atsevišķā traukā, tiem pievieno paprikas un tomātu sautējumu. pelmeņu vietā var lietot pašu gatavotas frikadeles.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Iznācis Dabas koncertzāles otrais albums

Klajā nācis Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa un viņu domubiedru projekta “Dabas koncertzāle” jaunais ambientās mūzikas albums “Hydropsyche instabilis”....