Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Paprikas zupa ar pelmeņiem

1/2 L buljona
500 g pelmeņu
1 liels sīpols
2 tomāti
3 zaļās paprikas pākstis
eļļa
sviests
1 tējk. cukura

Sīpolu sautē eļļas un sviesta maisījumā, kamēr tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno strēmelēs sagrieztu papriku. Kad tā kļuvusi nedaudz mīksta , pievieno tomātus un cukuru.
Pelmeņus vāra ar buljonu atsevišķā traukā, tiem pievieno paprikas un tomātu sautējumu. pelmeņu vietā var lietot pašu gatavotas frikadeles.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Izdots Ingus Pētersons un Ziemeļlatvijas kameransambļa CD “Emīls Dārziņš un Volfgangs Dārziņš –Satikšanās”

“Satikšanās” – tā ir tēva un dēla Emīla un Volfganga Dārziņu, dziedātāja Ingus Pētersona un Ziemeļlatvijas kameransambļa satikšanās ne tikai mūzikā, bet arī dzīvē un mūžībā....