Lasītāju receptes

mur.. 2008-06-09

Sēņu zupele

1 litrs buljona
1 glāze sālītu vai sakapātu svaigu sēņu
1 sīpols
1 burkāns
pētersīļi
100 g laba žāvēta speķa vai 2 ēdamkarotes sviesta
1 ēdamkarote miltu
sāls, pipari, krējums, zaļumi

Sākumā notīra nurkānus, sarīvē rupjās skaidās vai glīti sagriež, sasmalcina pētersīļu saknes. Labo speķi sasmalcina, sacep. Taukvielās liek sasmalcinātus sīpolus, sēnes, maisot apcep. Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties visus sasmalcinātos produktus. Vāra, kamēr miksti. Taukvielās maisot apcep miltus, pievieno zupai kopā ar sāli un pipariem. Pasniezot zupā liek krējumu, sakapātus zaļumus.
Smeķis ir gatavs. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Elli U gatava savai lielajai debijai

Jaunā dziedātāja Elli U nupat atgriezusies no Lielbritānijas un gatava prezentēt savu jauno singlu “Like a Disease”, kas no 4.septembra būs pieejams portālā www.PlatformaMusic.lv....