Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Zemeņu zupa ar biezpienu

40 g zemeņu
1 L kefīra
2 ēdamk. medus
100 g biezpiena
3 krustnagliņas

katlā ielej glāzi ūdens , juzvāra, pieleik krustnagliņas , cieši aizvāko un ļauj ievilkties 15 min. Izkāš , pievieno caur sietu izberztu biezpienu. Zemenes pārlej ar kefīra un vārīta ūdens maisījumu , pielej krustnagliņu novārījumu ar biezpienu un pieliek medu.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Iznācis Snoop Dogg albums “Ego Trippin”

Šonedēļ Latvijā iznācis amerikāņu repera Snoop Dogg devītais studijas albums “Ego Trippin”, kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā....