Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Zemeņu zupa ar biezpienu

40 g zemeņu
1 L kefīra
2 ēdamk. medus
100 g biezpiena
3 krustnagliņas

katlā ielej glāzi ūdens , juzvāra, pieleik krustnagliņas , cieši aizvāko un ļauj ievilkties 15 min. Izkāš , pievieno caur sietu izberztu biezpienu. Zemenes pārlej ar kefīra un vārīta ūdens maisījumu , pielej krustnagliņu novārījumu ar biezpienu un pieliek medu.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Pasaku lādes sērijas ietvaros klajā nāk “Brēmenes muzikanti” un “Doktors Aikāsāp”

Ar Hipotēku bankas atbalstu un Latvijas Radio labvēlību, pasaku sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” jaunākajā pasaku oriģinālierakstā, kas izdots kā pasaku sērijas...