Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-22

Tris kapostu zupa

4 personam vajadzes:
100 g burkanu
50 g sipolu
200 g kapostu
300 g Briseles kapostu (saldetu)
300 g pukkapostu (saldetu)
200 g paksu pupinu (saldetu)
100 g kartupelu
200 g brokolu (saldetu)
300 g cukgalas skinka
edamk. ellas
sali un maltos melnos piparus

Katrs var variet kapostu veidus pec savas gaumes un velesanas. Ja nav svaigu produktu, tad dalu no tiem var aizstat ar saldetajiem darzeniem.
Cukgalu sagriez videja lieluma kubos. Burkanus griez mazos kubinos, bet sipolu smalki sakapa. Kapostus un kartupelus griez videja lieluma salminos, pukkapostus un brokolus sadala rozetes. Cukgalu sacep ar sipoliem, burkaniem un kapostiem. Pievieno udeni, saute, lidz cukgala gatava. Pievieno kartupelus, vara, lidz kartupeli pusgatavi, pievieno saldetus darzenus, vara piecas minutes, pievieno sali un piparus. Pasniedz ar skabu krejumu. So zupu var varit ar jebkuru citu galu vai zavejumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Teatrāls vakars

23. jūlijā klubā “Art and Music Bakery” “Sapņu teātris” ielūdz uz teatrālo vakaru.

Programmā apvienības "Sapņu teātris" dalībnieku uzstāšanās, kur viņi ir ne...