Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-22

Tris kapostu zupa

4 personam vajadzes:
100 g burkanu
50 g sipolu
200 g kapostu
300 g Briseles kapostu (saldetu)
300 g pukkapostu (saldetu)
200 g paksu pupinu (saldetu)
100 g kartupelu
200 g brokolu (saldetu)
300 g cukgalas skinka
edamk. ellas
sali un maltos melnos piparus

Katrs var variet kapostu veidus pec savas gaumes un velesanas. Ja nav svaigu produktu, tad dalu no tiem var aizstat ar saldetajiem darzeniem.
Cukgalu sagriez videja lieluma kubos. Burkanus griez mazos kubinos, bet sipolu smalki sakapa. Kapostus un kartupelus griez videja lieluma salminos, pukkapostus un brokolus sadala rozetes. Cukgalu sacep ar sipoliem, burkaniem un kapostiem. Pievieno udeni, saute, lidz cukgala gatava. Pievieno kartupelus, vara, lidz kartupeli pusgatavi, pievieno saldetus darzenus, vara piecas minutes, pievieno sali un piparus. Pasniedz ar skabu krejumu. So zupu var varit ar jebkuru citu galu vai zavejumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

NANA koncerts "Fashion" klubā

26. aprīlī klubā "Fashion" viesojās populārākais euro rap dziedātājs "NANA".
Kamēr jaunais albums vēl iznāks tikai šovasar, pateicoties koncertaģentūrai "Top...