Lasītāju receptes

sooch 2008-07-30

Auzu pārslu zupa ar augļiem

Sastāvdaļas:
½ l ūdens
2 ēdk auzu pārslas
200g svaigi vai 100g žāvēti augļi
½ l piens
1 tējk sviesta
sāls un cukurs pēc garšas

Pagatavošana:

Ūdeni liek vārītie auzu pārslas.Vārīt vajag iz lēnas uguns.Kad pārslas jau mīksatas (apm.pēc 15-20 min),pielej pienu,pievieno cukuru un sāli.Zupai pievieno sviestu un sagatavotos augļus vai ogas.

*ja rozīnes,tad tās nomazgā,noskalo ar verdošu ūdeni,pasautē kādas minūtes 5-10 mazā ūdens daudzumāar cukura piedevu.

*Ābolus vai plūmes(uu citus žāvētus augļus) arī nomazgā,sīrupā izsautē.Sagatavotos augļus pielej gatavai zupai kopā ar sīropu,kurā tie bija sautēti.

*ja svaigi āboli ,tad tos nomizo,sagriež šķēlītēs vai var arī sarīvēt uz rupjās rīves(skaidās),viegli apvāra cukur sīrupā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Šerila Krova atklāti par politiku un personīgo dzīvi

Pārdzīvojusi smagu šķiršanos un nopietnas veselības problēmas, amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Šerila Krova sāk jaunu dzīvi Nešvilā un 4.februārī nāk klajā ar jaunu albumu “Detours”....