Ķirbju zupa franču gaumē

Ķirbju zupa franču gaumē

Ķirbi notīriet, sagrieziet vairākos gabalos un izņemiet sēklas. Kartupeļus un ķirbi sagrieziet kubiņos un vāriet 1 litrā ūdens, līdz gatavs. Tad izberziet caur sietu. Iegūtajā masā lejiet vārošu pienu, pievienojiet sāli un piparus un uzvāriet. Pasniedziet kopā ar maizes grauzdiņiem.

Komentāri (10)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
zuze
Es taisu ar apceptu sīpolu un svaigu rīvētu ingveru, arī apceptu, bez piena, nu dažreiz nedaudz ar saldo krējumu, kad gribas maigāku.
03.11.2012. plkst. 19:51
Aila
patiesiibaa es klaat veel lieku vienu sarkano papriku bez mizas iepriekš blansheetu vienu tomaatu un purava kaata balto daļu to visu nedaudz apcep un tad tikai to kas franchu receptee (bez kartupelja) kopaa ar sho ir patiesi laba kirbju zupa labu apetiiti
22.02.2011. plkst. 23:22
sarmite
Ķirbju zupa ir garšīga ja sagriež klāt nelielos gabaliņos Frankfurtes cīsiņus vai pievieno klāt garneles notīrītas .
10.12.2009. plkst. 18:24
zzz
zupa ir diezgan plika un pliekana. Bet pievienojot sausiņus kas apgrauzdēti ķiplokos un pesto, un vēl pie tā visa pievienojot trifeļu eļļu tīti garšīgi. Pienirsu vēl rīvēto parmezāna sieru.
07.02.2009. plkst. 17:46
Ar sieru tišām labs
04.06.2008. plkst. 09:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Liene Šomase sāk ar jaunu dienu!

Dziedātāja Liene Šomase aktīvi strādā pie sava pirmā solo albuma un šonedēļ radiostacijās sāks skanēt viņas pirmais radio singls “Jauna diena”.

“…Drīz vaļā vērs durvis...