Piena zupa ar zemenēm un auzu pārslām

Piena zupa ar zemenēm un auzu pārslām

Zemenes nomazgājiet ar karstu ūdeni un nosusiniet. Vārošā pienā ieberiet auzu pārslas un maisot vāriet uz lēnas uguns, līdz auzu pārslas paliek mīkstas. Pievienojiet zemenes un cukuru, samaisiet, noņemiet no uguns un atstājiet uz 5-10 min. Pasniedziet zupu karstu, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nu tas jau izskatās pēc zupas
14.08.2007. plkst. 00:12
Jā ???!!!
11.07.2007. plkst. 16:18
mmm...zemenes+auzas!!:)
10.07.2007. plkst. 14:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

R’n’R minifestivāls „United By Rock”

10., un 11. jūlijā notiks pirmais R’n’R minifestivāls „United By Rock”.
Pāsakuma autore ir R’n’R sabiedrotā Evita Pula, un ar viņas gādību uz
skatuves kāps ne tikai pašmāju,...