Zandarta zupa ar pienu

Zandarta zupa ar pienu

Notīrītu zandartu sadaliet gabalos, aplejiet ar aukstu ūdeni un uzvāriet. Tad pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu, selerijas sakni un salmiņos sagrieztus kartupeļus. Vāriet 15-20 min. Pielejiet karstu pienu un vāriet vēl 5-7 min. Pasniedziet, pievienojot sviestu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

5 ritmi. Deja. Personīgie rituāli

"5 ritmu" struktūra iekļaujas dabīgo norišu ciklos; tai ir nosacīts sākums, kulminācija un nobeigums, kas novērojams absolūti visur- jebkurā (pat vismilzīgākajā un...