Kefīra zupa ar āboliem

Kefīra zupa ar āboliem

Ābolus notīriet un sagrieziet salmiņos. Dzērvenes saspaidiet un izspiediet sulu. Miziņas aplejiet ar karstu ūdeni, pievienojiet ābolu mizas un uzvāriet. Novārijumu izkāsiet un atdzesējiet. Ābolus aplejiet ar kefīru un pievienojiet medu, dzērveņu sulu un novārijumu. Samaisiet un pasniedziet rotātu ar dzērvenēm.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Riktīgi aukstā zupiņa < >>
11.07.2007. plkst. 16:20
khe...kefiirs?
10.07.2007. plkst. 14:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Melo-M atklāj nākamo ceļojuma pieturu – Peru

Turpinot ceļojumu apkārt pasaulei, čellu trio “Melo-M” mājas lapā Platforma.lv piedāvā ceturto dziesmu no rudenī gaidāmā albuma “Around The World” – Andu reģiona tautas dziesmu “El Condor Pasa”....