Lasītāju receptes

sooch 2008-07-30

"Gaspacho"

Sastāvdaļas:
½ kg tomātu
½ kg gurķu
200 g sīpolu
3 ķiploka daiviņas
5 g svaiga bazilika
5 g svaigu pētersīļu
50 g olīvu
10 g Taco
200 ml tomātu sulas
citronu sula no ½ citrona
halapenjo sula vai kajenas pipari (pēc vajadzības)
melnie pipari (pēc vajadzības)

Pagatavošana:

Visus dārzeņus un svaigās garšvielas sagriež pēc iespējas smalkāk. Visas sastāvdaļas ieliek bļodā vai katlā. Pievieno tomātu sulu, citrona sulu un halapeņo piparu marinādi, tās vietā var arī piebērt nedaudz kajenas piparus pēc garšas. Beigās pievieno “Taco” garšvielu un melnos piparus.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Grupas “Texas” soliste Šarlīna Spiteri izdod solo albumu

Pēc 20 gadu darbības Skotijas grupā “Texas” tās līdere Šarlīna Spiteri (Sharleen Spiteri) izdos savu debijas solo albumu “Melody”, kas Latvijā būs pieejams no 21.jūlija....