Cirtusaugļu gaspačo

Cirtusaugļu gaspačo

No greifrūtiem un apelsīniem pagatavo filejas un sagriež palielos gabalos. Ķiplokus un kindzu rūpīgi sasmalcina. Citrusaugļu gabaliņus ievieto bļodā, tiem pievieno pārējās sastāvdaļas, visu samaisa un atdzesē ledusskapī apmēram 4 stundas. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...