Cirtusaugļu gaspačo

Cirtusaugļu gaspačo

No greifrūtiem un apelsīniem pagatavo filejas un sagriež palielos gabalos. Ķiplokus un kindzu rūpīgi sasmalcina. Citrusaugļu gabaliņus ievieto bļodā, tiem pievieno pārējās sastāvdaļas, visu samaisa un atdzesē ledusskapī apmēram 4 stundas. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

„Lielā Kristapa” filmas uz brīvdabas ekrāna Cēsīs!

Piektdien, 29.augustā Cēsu Pils dārzā cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti apmeklēt vasaras pēdējo brīvdabas kino nakti, kuras programmu pirmo reizi veido trīs kino seansi. Uz...