Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Dārzeņu bulijons

Sastāvdaļas:
1 burkāns
1 pētersīlis
½ selerijas
½ kāļa
1 puravs
1 šķēle bietes
1 sīpols
½ ķiploka
4-5 biešu lapas
sāls

Pagatavošana:

Dārzeņus vāra sālsūdenī mīkstus, uz sieta nokāš, iegūst koncentrētu buljonu, ko aromatizē ar ceptiem sīpoliem un ķiplokiem (tos pieliek jau izkāstajam buljonam). Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, pasniedz ar dažādām grauzdētām maizītēm, gaļas pankūkām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Alanis Morissette piedāvā jaunu albumu

Kanādiešu dziedātāja, septiņkārtēja Grammy laureāte Alanisa Morisete 2.jūnijā izdevusi albumu “Flavors of Entanglement”, kas ir dziedātājas jaunākais studijas ieraksts pēdējo četru gadu laikā....