Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Bulijons..

Sastāvdaļas:
1 glāze piena
2 deserta karotes mannā
1 ola, 1 olas dzeltenums
20 g sarīvēta siera

Pagatavošana:

Vāra pasāļu biezu mannas biezputru, uz nepilnu glāzi piena ņemot 2 deserta karotes putraimu.Atdzisušai pievieno 1 veselu olu, 1 olas dzeltenumu, apmēram 20g sarīvēta siera.Šo masu iepilda maisiņā, kuram konusveidīgi nogriezts stūris.Caur to vārošā buljonā spiež mannas aukliņas, kas pēc 5 minūtēm uzpeldēs augšā, tāpēc virums nav jāmaisa.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Šis tas par Lieldienām

Kad cilvēki sāka ēst olas?

Ja cilvēki spiesti ilgāku laiku pavadīt džungļos vai uz neapdzīvotas salas, viņiem jāēd, kas pagadās. Droši vien arī senais cilvēks, nokļuvis līdzīgā...