Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-28

Buljons ar mannas aukliņām

Sastāvdaļas:
1 glāze piena
2 deserta karotes mannā
1 ola, 1 olas dzeltenums
20 g sarīvēta siera

Pagatavošana:

Vāra pasāļu biezu mannas biezputru, uz nepilnu glāzi piena ņemot 2 deserta karotes putraimu.Atdzisušai pievieno 1 veselu olu, 1 olas dzeltenumu, apmēram 20g sarīvēta siera.Šo masu iepilda maisiņā, kuram konusveidīgi nogriezts stūris.Caur to vārošā buljonā spiež mannas aukliņas, kas pēc 5 minūtēm uzpeldēs augšā, tāpēc virums nav jāmaisa.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

„Latviešu modernists Niklāvs Strunke (1894–1966)”

2008.gada 15.augustā Adamson–Eric muzejā Tallinā tiks atklāta izstāde Latviešu modernists Niklāvs Strunke (1894–1966), kas tiek rīkota pēc Latvijas Republikas vēstniecības Igaunijā...