Zupas

Aknu biezzupa

Aknu biezzupa

Paredzēts 4 personām

Dārzeņu biezzupa ar āboliem

Dārzeņu biezzupa ar āboliem

Paredzēts 4 personām

Dārzeņu biezzupa ar šampinjoniem

Dārzeņu biezzupa ar šampinjoniem (1)

Paredzēts 4 personām

Dārzeņu biezzupa ar rīsiem

Dārzeņu biezzupa ar rīsiem (2)

Paredzēts 4 personām

Burkānu biezzupa ar grauzdiņiem

Burkānu biezzupa ar grauzdiņiem (9)

Paredzēts 4 personām

Burkānu biezzupa (3)

Burkānu biezzupa (3)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kukurūzas biezzupa

Kukurūzas biezzupa

Pagatavošanas laiks 80 + atdzesēšana minūtes

Paredzēts 2 personām

Truša gaļas biezzupa

Truša gaļas biezzupa (2)

Pagatavošanas laiks 150 minūtes

Paredzēts 2 personām

Konservētas kukurūzas biezzupa

Konservētas kukurūzas biezzupa

Paredzēts 4 personām

Kolrābju biezzupa ar sēnēm

Kolrābju biezzupa ar sēnēm

Paredzēts 4 personām

Kolrābju biezzupa

Kolrābju biezzupa

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kartupeļu biezzupa ar grauzdiņiem

Kartupeļu biezzupa ar grauzdiņiem

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kartupeļu un pupiņu biezzupa

Kartupeļu un pupiņu biezzupa

Paredzēts 4 personām

Tītara gaļas biezzupa (2)

Tītara gaļas biezzupa (2)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 2 personām

Šampinjonu biezzupa

Šampinjonu biezzupa

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 2 personām

Banānu biezzupa

Banānu biezzupa (9)

Paredzēts 2 personām

Artišoku biezzupa

Artišoku biezzupa

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Zirņu biezzupa ar grauzdiņiem

Zirņu biezzupa ar grauzdiņiem

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Sarauj, sarauj Latvija

Īpaši hokeja faniem - īpašs piedāvājums krodziņā "Čau Rasma"...