Lasītāju receptes

ladysany 2007-11-09

Banānu tiramisu

400 g vājpiena biezpiena

350 g Maskarpones siera

3 ēdamkarotes tumšā ruma

80 g cukura

8 ēdamkarotes espresso kafijas

2 ēdamkarotes Kahlua liķiera

150 g cepumu

4 šķēlēs sagriezti banāni

2 ēdamkarotes tumšā kakao pulvera

Viegli saputo biezpienu, Maskarpones sieru, rumu un pusi no cukura. Uzkarsē espresso un pievieno tam atlikušo cukuru. Tad pievieno Kahlua liķieri un ļauj atdzist. Kafijas un liķiera maisījumā iemērc cepumus. Izliek ar cepumiem veidni ar augstām malām. Lej pāri saputoto biezpiena un siera masu. Liek pusi banānu šķēļu virs krēma. Atkārto šo procesu vēlreiz. Pēdējo krēma klājumu lej virspusē. Tad pārkaisa virsmu ar biezu kakao pulvera kārtu. Uz pāris stundām liek šo gardumu ledusskapī (vēlams pat uz nakti).

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Lienei Šomasei jauns singls un dubultais CD un DVD albums!

Viena no šī brīža “karstākajām” latviešu dziedātājām Liene Šomase 16.jūnijā izdod savu pirmo solo albumu, kuram dots nosaukums “Vārdos nepateiktais”....