Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Spageti Ungāru gaumē

Sastāvdaļas:
400 g spageti
200 g gaļa (fileja)
1 sīpols
1 daiviņu ķiploku
1 ēd.k. eļļas
1 ēd.k. sasmalcināta paprika
½ gl. sarkanvīna
½ gl. buljona
½ citrons
½ gl. krējuma
pētersīļi

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Spagetī vāra sālsūdenī, līdz tie gatavi un nokāš.

Sakarsētā eļļā apcep sīpolu un gabaliņos sagrieztu gaļu, iemaisa saspiestu ķiploku.

Tad pievieno buljonu, sāli, papriku un 10 minūtes sautē.

Pēc tam iemaisa vīnu, krējumu un pēc garšas citronu sulu.

Gatavo mērci pārlej spagetī.

Pasniedzot pārlej ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Rīgā koncertē "The Prodigy"

3. oktobrī Rīgā Olimpiskajā Skonto hallē koncertēs grupa “The Prodigy”.

Pasaules koncertturnejas ietvaros leģendārie elektroniskās mūzikas huligāni „The Prodigy” sniegs 54...