Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Baklažāni "Alla Parmagiana"

Sastāvdaļas:
4 lieli baklažāni
500 g tomāti
1 vidējs sīpols
1 saišķītis ar bazliliku
3 ēdamkarotes olīveļas
125g rīvēts parmesan "Monterigo" siers
250g sakapāts Mozzarella siers
Sāls, pipari
Milti

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Jāsagriež baklažāni 4-5mm ripās, jāpārkaisa ar sāli un jāatstāj uz 1 stundu.

Pēc tam kārtīgi jānosusina un jāapviļā ar miltiem un jāapcep.

Jānosusina no liekās eļļas absorbējošā papīrā

Jāsagatavo mērce no olīveļļas, sakapāta sīpola, tomāta un bazilika

10 cm dziļā cepešpannā pamīšus jākārto: baklažānu šķēles, mozzarella siers, mērce, parmesan siers. Jācep 180 C, 30 min, kamēr brūns.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Jazz for inspiration

29.05. – 10.07. katru piektdienu 19.30. Latviešu biedrības namā...