Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Baklažāni "Alla Parmagiana"

Sastāvdaļas:
4 lieli baklažāni
500 g tomāti
1 vidējs sīpols
1 saišķītis ar bazliliku
3 ēdamkarotes olīveļas
125g rīvēts parmesan "Monterigo" siers
250g sakapāts Mozzarella siers
Sāls, pipari
Milti

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Jāsagriež baklažāni 4-5mm ripās, jāpārkaisa ar sāli un jāatstāj uz 1 stundu.

Pēc tam kārtīgi jānosusina un jāapviļā ar miltiem un jāapcep.

Jānosusina no liekās eļļas absorbējošā papīrā

Jāsagatavo mērce no olīveļļas, sakapāta sīpola, tomāta un bazilika

10 cm dziļā cepešpannā pamīšus jākārto: baklažānu šķēles, mozzarella siers, mērce, parmesan siers. Jācep 180 C, 30 min, kamēr brūns.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Albumus izdod pusaudžu elki Miley Cyrus un Jonas Brothers

Augustā mūzikas izdevniecības “Universal Music” apgādā Latvijā savus albumus klajā laiž jaunās amerikāņu tīņu superzvaigznes Mailija Sairusa (Miley Cyrus) un Jonas Brothers....