Lasītāju receptes

saulux3 2008-08-13

Ķirbju biezputra

500g ķirbja,
1/2 glāzes ūdens,
60g mannas putraimu,
50g smalkā cukura,
50g sviesta.

Ķirbi nomizo, attīra no sēklām, sagriež sīkos gabaliņos, pieliek sviestu, ieber mannas putraimus, cukuru, sāli un vāra līdz gatavi. Pasniedz, pieliekot sviestu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Vilhelma Timma lasījumi un trīs jauno muzeja izdevumu prezentācija

VILHELMA TIMMA LASĪJUMI
2008.gada 17.jūlijā plkst. 15:00 Hēges zālē (Rīga, K.Valdemāra ielā 10a) Latvijas Nacionālais mākslas muzejs rīko semināru Vilhelma Timma lasījumi.


...