Lasītāju receptes

sooch 2008-07-30

Grauzdiņi ar kabaci

Sastāvdaļas:
1 vidēja lieluma kabacis
2 sīpola zobiņi
1 ola
1 tējkarote "vegeta" garšvvielu
2 ēdam karotes miltu
1 baltmaize
rapšu eļļa

Pagatavošana:

Nomazgā kabaci.Sagriez un izņem sēklas.Sarive kabaci.Saliec visu traukā tā,lai neietu pāri malām.Sgriz ķiplokus.Ieliec to turpat kur liki kabaci.Pievieno olu,garšvielas un miltus.Visu samaisiun tad skarsē pannu uzlēj eļļu.Uz baltmaizes uzsmēre drusciņ no tās massas kuru ieguvi .Tad cep no divām pusēm.Sviestmaizes gatavas baudīšanai

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Krāsojam Lieldienu olas!

Raksturīgākā Lieldienu tradīcija latviešiem un arī citām tautām ir olu krāsošana. Pagāniskajā tradīcijā ola ir saules atgriešanās un auglības simbols, bet kristiešiem ola simbolizē...