Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Sasliks lavasa grozina

4 porcijam:

Sasliks 1kg
Lavass 1gab.
Tomati 4gab.
Siers 200g
Salatu lapas 1 buntite
Ella cepsanai
Sals, pipari pec garsas

Lavasu sagriez 4 dalas un liek ella varities lidz izveidojas grozins. Lai lavass iegutu grozina formu, vidus ir japiespiez ar karoti. Grozina liek salatu lapas, sagrieztus tomatus, kas sajaukti ar rivetu sieru. Virsu liek izceptu sasliku un dekore ar zalumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Jaunās un mazpazīstamās grupas tiek aicinātas pieteikties „BILŽU” koncertiem


Mūzikas un mākslas festivāls „BILDES” jau daudzus gadus apvieno Latvijas džeza, roka, folka un citu visdažādāko žanru un stilu mūziķus, iepazīstina klausītājus ar Latvijas mūzikas...