Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Sasliks lavasa grozina

4 porcijam:

Sasliks 1kg
Lavass 1gab.
Tomati 4gab.
Siers 200g
Salatu lapas 1 buntite
Ella cepsanai
Sals, pipari pec garsas

Lavasu sagriez 4 dalas un liek ella varities lidz izveidojas grozins. Lai lavass iegutu grozina formu, vidus ir japiespiez ar karoti. Grozina liek salatu lapas, sagrieztus tomatus, kas sajaukti ar rivetu sieru. Virsu liek izceptu sasliku un dekore ar zalumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Pedigree un Whiskas ir palīdzējuši 12 Baltijas dzīvnieku patversmēm

Dzīvnieku barības ražotāju „Pedigree” un „Whiskas” rīkotās akcijas rezultātā kopumā tika ziedoti 60 tūkstoši eiro 12 Baltijas dzīvnieku patversmēm. Septembrī un oktobrī...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0