Lasītāju receptes

saulux3 2008-06-09

Vārīti ķirbji ar medu

Ķirbis,
ūdens,
medus.

Ķirbim izņem sēklas, sagriež gabalos kopā ar mizu, pārlej ar karstu ūdeni tā, lai tas līdz pusei pārklāj ķirbjus un vāra 20-30 minūtes.
Izvārītos ķirbjus saliek traukā vienā kārtā un pārlej ar medu. Galdā pasniedz karstus.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Aleksandra Buinova koncerts pārcelts uz nākamā gada februāri

20.augustā ieplānotā Krievijas estrādes dziedātāja Aleksandra Buinova uzstāšanās Dzintaru koncertzālē ir pārcelta uz 2009.gada 13.februāri, un tā notiks Rīgas Kongresu namā. Koncerta...