Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-06

Kūpinātas reņģes alus mīklā

Sastāvdaļas
Reņģes
Milti 1 glāze
Alus
Pipari
Olīveļļa

Pagatavošana
Miltus sajauc ar pipariem, pielej alu un jauc līdz veidojas viendabīga masa.
Mīklai nevajadzētu būt pārāk šķidrai.
Notīrītās zivis apkaisa ar miltiem, mērcē mīklā un liek cepties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Izdots Ellas albums “Welcome To The Club”

28. aprīlī kompānijas “Mikrofona ieraksti” apgādā izdots dziedātājas Ellas otrais ierakstu albums “Welcome To The Club”.
Tajā iekļautas pavisam 10 jaunas un modernas deju mūzikas...