Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-06

Kūpinātas reņģes alus mīklā

Sastāvdaļas
Reņģes
Milti 1 glāze
Alus
Pipari
Olīveļļa

Pagatavošana
Miltus sajauc ar pipariem, pielej alu un jauc līdz veidojas viendabīga masa.
Mīklai nevajadzētu būt pārāk šķidrai.
Notīrītās zivis apkaisa ar miltiem, mērcē mīklā un liek cepties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Daiņa Lesiņa keramikas izstāde Kāpnes

Raksturojot Daiņa Lesiņa radošo veikumu keramikas jomā, jāuzsver, ka viņa darināto priekšmetu primārā funkcija nav lietojamība, bet gan to spēja raisīt skatītājos emocijas, vēlmes,...