Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-06

Kūpinātas reņģes alus mīklā

Sastāvdaļas
Reņģes
Milti 1 glāze
Alus
Pipari
Olīveļļa

Pagatavošana
Miltus sajauc ar pipariem, pielej alu un jauc līdz veidojas viendabīga masa.
Mīklai nevajadzētu būt pārāk šķidrai.
Notīrītās zivis apkaisa ar miltiem, mērcē mīklā un liek cepties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Dziedātājas Emi dziesma „Kā sapnī” ielaužas MTV Latvia

Šī gada martā notika dziedātājas Emi videoklipa prezentācija dziesmai „Kā sapnī”, kuras režisors ir Miks Ozoliņš. Viņas videoklips pirms tam bija vērojams Latvijas Mūzikas Kanālā...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0