Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Kukurūzas un kartupeļu kroketes ar auksti kūpinātu lasi

Vajadzēs:
1/2 kārba gant kukurūzas biezeņa
500 g vārītie kartupeļi
2 dl rīvēta parmesan siera
Nomu African garšvielu maisījums
kviešu milti,
sviests cepšanai

Uz kroketēm
Sagriezts auksti kūpināts lasis, avokado, skāba krējuma un čatnija mērce, laima šķēlītes un pētersīļi

Mērce
Sajauciet 4 ēdamkarotes Mrs. Ball’s persiku čatniju ar skābo krējumu servējot, uz šķīvja uzlieciet nedaudz rukolas salātu

Novāriet kartupeļus ar visu mizu. Atdzesējiet, nomizojiet un sarīvējiet. Samaisiet kopā rīvētos kartupeļus, kukurūzas biezeni un parmesan sieru. Pārkaisiet ar melnajiem pipariem. Paņemiet saujā nedauz miltu un no iegūtās masas veidojiet vienāda izmēra kroketes. Cepiet sviestā, līdz tās kļūst brūnas un kraukšķīgas. Servējiet uz šķīvja, uz rukolas salātiem. Virsū uzlieciet lielu auksti kūpinātu laša šķēli. Rotājiet ar avokado, skāba krējuma un čartnija mērci un laima šķēlīti.





Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 27. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Rīgas svētkus apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku

Rīgas svētkus pagājušās nedēļas nogalē no 15. līdz 17.augustam apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku, liecina pasākumu organizatoru veiktie aprēķini....