Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Siera un vīģu karpačo carpaccio

Vajadzēs:
Apmēram 200 g plānās šķēlītēs sagriezta mīksta siera (Brie u.c.) un zilā siera
4–5 svaigas vīģes
nelielas salātu lapas
extra virgin olīveļļa
svaigi malti melnie pipari
svaigas granātābolu sēklas

Izvietojiet uz šķīvja siera šķēlītes. Noskalojiet vīģes aukstā ūdenī, sagrieziet plānās šķēlītēs un novietojiet uz siera. Izrotājiet ar salātu lapām. Pārslaciet ar olīveļļu un uzkaisiet melnos piparus. Visbeidzot garnējiet ar granātābolu sēklām. Pasniedziet kopā ar svaigu maizi.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Ziemeļkorejas slēptie dārgumi Kaesong kolekcija (Nīderlande)

Piektdien, 20. jūnijā, plkst. 17:00 Ārzemju mākslas muzejs sadarbībā ar Nīderlandes Springtime mākslas fondu atklāj Ziemeļkorejas glezniecības izstādi Kaesong kolekcija....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0