Semga vārīta mērcē

Semga vārīta mērcē

Lieciet semgu aukstā ūdenī, pievienojiet izspiestu citrona sulu (2 ēd.k.), sāli un piparus un izvāriet. Pēc tam semgu sagrieziet gabaliņos, bet krevetes sasmalciniet un apberiet ar sāli. Sēņu cepurītes pildiet ar iegūto masu un cepiet, apbērtas ar sieru. Lai pagatavotu mērci, krējumu sakarsējiet, pievienojiet atlikušo sieru, sasmalcinātu papriku, sāli un piparus. Pasniedziet semgu ar sēnēm un mērci un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tas paskats gan tāds pavisam necils.
19.08.2007. plkst. 08:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

LNO sāksies Operas pasakas

Latvijas Nacionālās operas Izglītības programma ar Swedbank atbalstu jau otro sezonu piedāvā mazajiem un lielajiem iepazīt operu. 25.oktobrī plkst.12.00 un 15.00 LNO Jaunajā zālē sāksies...