Mīdijas alus mīklā

Mīdijas alus mīklā

Lai pagatavotu mīklu, miltus sajauciet ar alu, olām un sāli, līdz veidojas viendabīga masa. Mīdijas apberiet ar sāli, apviļājiet miltos un mīklā un cepiet eļļā līdz zeltainam brūnumam. Tad lieciet uz salvetes, lai notekas liekie tauki. Pasniedziet ar konservētiem augļiem un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
leldish
ļoti,ļoti garšīgi. tik mīklai liku klāt vairāk miltus, savādāk ļoti šķidra sanāk.
26.01.2008. plkst. 12:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Jaunās un mazpazīstamās grupas tiek aicinātas pieteikties „BILŽU” koncertiem


Mūzikas un mākslas festivāls „BILDES” jau daudzus gadus apvieno Latvijas džeza, roka, folka un citu visdažādāko žanru un stilu mūziķus, iepazīstina klausītājus ar Latvijas mūzikas...