Mīdijas mīklā

Mīdijas mīklā

1. Mīdijas aplejiet ar 2 glāzēm ūdens, pievienojiet sāli un vāriet 7 min. Tad atdzesējiet un izņemiet mīkstumu no gliemežvāka. 2. No miltiem, kartupeļu cietes, olas dzeltenuma un alus pagatavojiet mīklu, kārtīgi sajaucot visas sastāvdaļas. Pievienojiet sakultu olas baltumu un samaisiet. 3. Mīdijas uzspraudiet uz koka kociņiem, iemērciet mīklā un tad cepiet eļļā. Mīdijas lieciet uz salvetes, lai notek liekie tauki. 4. Lai pagatavotu mērci, majonēzi sajauciet ar kinzu, Vusteršīras mērci un sāli. 5. Mīdijas pasniedziet uz šķīvja. Mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Mākslas projekts „Cirks” Vidzemes tirgus gaļas paviljonā

Laikā no 1. līdz 9. maijam Mākslas dienu ietvaros Vidzemes tirgus gaļas paviljonā norisināsies interaktīvs mākslas projekts „Cirks”. Šis mākslas projekts sola daudz un dažādas...