Krevešu frī

Krevešu frī

Pienam pievienojiet olas un sāli un kārtīgi samaisiet. Krevetes apviļājiet šajā maisījumā un tad miltos. Apberiet ar sāli un atkal apviļājiet piena maisījumā un rīvmaizē. Krevetes apcepiet eļļā. Pēc tam tās izlieciet uz salātu lapām, dekorējiet ar olīvēm un citronu un pasniedziet ar kečupu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
цукфывфыв
http://combatz.biz/recept/
26.01.2014. plkst. 03:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Agonija. Juris Utāns, Ivars Poikāns, Māris Subačs, Juris Putrāms, Andrejs Kalnačs. Glezniecība un grafika

No 2008.gada 15.augusta līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) būs skatāma izstāde Agonija....