Kalmāri krējuma mērcē

Kalmāri krējuma mērcē

Notīriet kalmārus, sagrieziet tos salmiņos, apberiet ar sāli, apviļājiet miltos un apcepiet. Sīpolus sagrieziet salmiņos, apcepiet eļļā, pēc 5 min apberiet ar miltiem un maisot cepiet vēl 5-7 min. Tad sajauciet ar kalmāriem. Lai pagatavotu mērci, 1 ēd.k. miltu apcepiet eļļā, sajauciet ar krējumu un kārtīgi samaisiet. Kalmārus un sīpolu masu aplejiet ar mērci, uzlieciet vāku un sautējiet 5 min. Kāpostu sadaliet pa ziediņiem un novāriet. Kalmārus pasniedziet kopā ar puķkāpostu un apberiet ar pētersīļiem. Dekorējiet ar tomātiem un olīvēm.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nēēsmu ēdusi bet izkatās ļoti garšīgi.. :)
21.08.2007. plkst. 12:04
Jūras veltes man vienmēr garšojušas ,
21.08.2007. plkst. 07:55
neesmu gan kalmāru cienītājs , bet liekas jauka uzkoda .,
29.07.2007. plkst. 13:11

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

1 unce satur aptuveni 28 gramus produkta

Pasākumi

Muzeju naktī Andrejsalā – mākslas skolu audzēkņu darbu izstāde

Mākslas fonds – organizācija vai iestāde, kas sniedz materiālu palīdzību radošiem darbiniekiem....