Cepts kalmārs ar vīnu

Cepts kalmārs ar vīnu

Kalmāru sagrieziet šķēlītēs, aplejiet ar vīnu un sojas mērci, apberiet ar ingveru un cukuru un noturiet 6 stundas. Tad kalmārus izņemiet no marinādes, apžāvējiet un eļļā izcepiet. Pasniedziet dekorētus ar zļumiem.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāru pagaidām vēl neesmu iecienījusi .
16.08.2007. plkst. 07:46
nelgas
Ir ļoti precīzi jāzin laiks, cik ilgi jācep tas kalmārs, bet te nav norādīts. Vai tiešām 30 minūtes??? Un kas ir pagatavošanas laiks? Cits ņergājas pusstundu, cits sagriež 2 minūtēs. Man lūdzu precīzu cepšanas laiku un temperatūru!!! Dievinu kalmārus!
06.07.2007. plkst. 09:43
man kalmārs arī ne visai ;';';';
06.07.2007. plkst. 09:17
AAA
Superīgs paēdiens
06.07.2007. plkst. 07:37
kaa man negarsho kalmaars...iipashi ja slikti pagatavo
05.07.2007. plkst. 23:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Noklausies Lienes Šomases dziesmas “Klauns” remiksu

Dziesmas “Klauns” oriģinālā versija ir iekļauta Lienes Šomases šogad klajā nākušajā dubultajā CD un DVD albumā “Vārdos nepateiktais”, bet šīs dziesmas remiksu veidojis...