Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pārgrieziet uz pusēm, atdaliet dzeltenumus un sasmalciniet. Kalmārus un ķiplokus sasmalciniet un sajauciet ar lociņiem, olu dzeltenumiem, sāli, pipariem un sinepēm. Aplejiet ar majonēzi. Iegūto masu pildiet olās. Pasniedziet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāri man gan sevišķi neiet pie sirds , bet pamēģināt šo kombināciju varētu !
08.01.2008. plkst. 09:59
Bet kalmāri ir : "ĻEK" UN TAS ĒDIENS MAN ARĪ BŪTU ĻEK
05.10.2007. plkst. 19:12
Negribu abižot tos kam gršo kalmāri!
05.10.2007. plkst. 19:11
...mmm,tiešām izskatās ļoti gardi!
01.10.2007. plkst. 20:58
Kalmāri man negaršo, bet cienītājiem grēks nenogaršot!! :)
16.09.2007. plkst. 10:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Sofijas Vitas Požlaites & Olimpiadas Daņilovas glezniecības izstāde “DVĒSELES SVĒTKI”

2007.gada 15.decembrī netālu no Rīgas uz pirmo personālizstādi aicināja divas draudzenes – baltkrieviete Olimpiada Daņilova un lietuviete Sofija Vita Poželaite....