Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pārgrieziet uz pusēm, atdaliet dzeltenumus un sasmalciniet. Kalmārus un ķiplokus sasmalciniet un sajauciet ar lociņiem, olu dzeltenumiem, sāli, pipariem un sinepēm. Aplejiet ar majonēzi. Iegūto masu pildiet olās. Pasniedziet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāri man gan sevišķi neiet pie sirds , bet pamēģināt šo kombināciju varētu !
08.01.2008. plkst. 09:59
Bet kalmāri ir : "ĻEK" UN TAS ĒDIENS MAN ARĪ BŪTU ĻEK
05.10.2007. plkst. 19:12
Negribu abižot tos kam gršo kalmāri!
05.10.2007. plkst. 19:11
...mmm,tiešām izskatās ļoti gardi!
01.10.2007. plkst. 20:58
Kalmāri man negaršo, bet cienītājiem grēks nenogaršot!! :)
16.09.2007. plkst. 10:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 16. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mango ir vispārdotākais auglis pasaulē. Indija ir lielākais mango augļu ražotājs

Pasākumi

Maš Maš sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Muzikālā formācija Maš Maš piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš (Otra Puse) un Andis Grīva....