Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pārgrieziet uz pusēm, atdaliet dzeltenumus un sasmalciniet. Kalmārus un ķiplokus sasmalciniet un sajauciet ar lociņiem, olu dzeltenumiem, sāli, pipariem un sinepēm. Aplejiet ar majonēzi. Iegūto masu pildiet olās. Pasniedziet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāri man gan sevišķi neiet pie sirds , bet pamēģināt šo kombināciju varētu !
08.01.2008. plkst. 09:59
Bet kalmāri ir : "ĻEK" UN TAS ĒDIENS MAN ARĪ BŪTU ĻEK
05.10.2007. plkst. 19:12
Negribu abižot tos kam gršo kalmāri!
05.10.2007. plkst. 19:11
...mmm,tiešām izskatās ļoti gardi!
01.10.2007. plkst. 20:58
Kalmāri man negaršo, bet cienītājiem grēks nenogaršot!! :)
16.09.2007. plkst. 10:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

LNO top komiskās operas „Mīlas dzēriens” pirmizrāde

12. februārī notiks Gaetano Doniceti komiskās operas „Mīlas dzēriens” pirmizrāde. Iestudējumu veido starptautiska radošā komanda. Pēc ilgāka pārtraukuma pie Latvijas Nacionālās...