Pildītās olas

Pildītās olas

1. Krevetes notīriet, pievienojiet sāli un piparus un aplejiet ar izspiestu citrona sulu (no visa citrona). Maisot apcepiet eļļā 5 min. Aplejiet ar heresu, uzkarsējiet un atdzesējiet. 2. Olīves sagrieziet gredzentiņos. 3. Olas pārgrieziet uz pusēm, izņemiet dzeltenumus un sajauciet tos ar eļļu un ķiplokiem. Pievienojiet sāli, piparus un samaisiet. 4. Olas pildiet ar šo masu. Pa virsu lieciet krevetes un dekorējiet ar olīvem, dillēm un kaperiem. Pasniedziet.

Komentāri (13)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
annamax
bet kur palika 6 ed.karotes salda krejuma?Ko ar to dara?
10.11.2007. plkst. 21:35
Pildītas olas man garšo tikai ar olu dzeltenumu!
05.10.2007. plkst. 19:13
Skaisti
16.09.2007. plkst. 10:35
...gardi!!!!
12.09.2007. plkst. 13:53
ņammītes labas ,
29.08.2007. plkst. 10:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Liene Šomase gatavo solo albumu

Plānots, ka dziedātājas Lienes Šomases pirmais solo albums iznāks šī gada aprīlī.
Šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu atlases. Tāpat plānots, ka pirmā singla pirmizrāde notiks...