Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Krevetes nomazgājiet, apžāvējiet un sasmalciniet viendabīgā masā. Pievienojiet vīnu, olas baltumu un sāli un samaisiet. Veidojiet bumbiņas un apviļājiet tās sezama sēklās. Šīs krevešu bumbiņas apcepiet sakarsētā eļļā 140 oC līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
edmunds
ja pec 10 ballu sistemas 6 ,ja cepot eļļa krevetēm paliek eļļas piegaršā .pameģīnāju uztaisīt, ja grib satīgāku tad vajag apviļat bumbiņas rīvmaizē!
21.02.2009. plkst. 08:18
Tās sēkliņas man ne visai !
15.03.2008. plkst. 08:25
Ļoti garšīgi!
04.10.2007. plkst. 13:24
jāpamēģina uztaisīt, varbūt tik tiešām gardi
30.09.2007. plkst. 12:54
:) Gardi
16.09.2007. plkst. 10:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...