Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Krevetes nomazgājiet, apžāvējiet un sasmalciniet viendabīgā masā. Pievienojiet vīnu, olas baltumu un sāli un samaisiet. Veidojiet bumbiņas un apviļājiet tās sezama sēklās. Šīs krevešu bumbiņas apcepiet sakarsētā eļļā 140 oC līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
edmunds
ja pec 10 ballu sistemas 6 ,ja cepot eļļa krevetēm paliek eļļas piegaršā .pameģīnāju uztaisīt, ja grib satīgāku tad vajag apviļat bumbiņas rīvmaizē!
21.02.2009. plkst. 08:18
Tās sēkliņas man ne visai !
15.03.2008. plkst. 08:25
Ļoti garšīgi!
04.10.2007. plkst. 13:24
jāpamēģina uztaisīt, varbūt tik tiešām gardi
30.09.2007. plkst. 12:54
:) Gardi
16.09.2007. plkst. 10:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

„ŠONA DEJU STUDIJA” pieņem darbā jaunu profesionālu horeogrāfu no Amerikas Savienotajām Valstīm

No šī gada augusta, „ŠONA DEJU STUDIJAS” audzēkņiem, kā arī citiem dejot gribētājiem, būs iespēja apgūt deju horeogrāfiju un tehniku pie profesionāla deju pasniedzēja no Amerikas Savienotajām Valstīm....