Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Krevetes nomazgājiet, apžāvējiet un sasmalciniet viendabīgā masā. Pievienojiet vīnu, olas baltumu un sāli un samaisiet. Veidojiet bumbiņas un apviļājiet tās sezama sēklās. Šīs krevešu bumbiņas apcepiet sakarsētā eļļā 140 oC līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
edmunds
ja pec 10 ballu sistemas 6 ,ja cepot eļļa krevetēm paliek eļļas piegaršā .pameģīnāju uztaisīt, ja grib satīgāku tad vajag apviļat bumbiņas rīvmaizē!
21.02.2009. plkst. 08:18
Tās sēkliņas man ne visai !
15.03.2008. plkst. 08:25
Ļoti garšīgi!
04.10.2007. plkst. 13:24
jāpamēģina uztaisīt, varbūt tik tiešām gardi
30.09.2007. plkst. 12:54
:) Gardi
16.09.2007. plkst. 10:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Mākslinieka Gerija Vornela personālizstāde

No 3.augusta līdz 15. septembrim peldošajā mākslas centrā „Betanovuss” skatāma Gerija Vornela personālizstāde.

Kultūras un mākslas projekts NOASS sadarbībā ar Ziemeļvalstu –...