Ķirbis ar krevetēm

Ķirbis ar krevetēm

Ķirbi sagrieziet salmiņos. Vāriet karstā ūdenī, līdz tas ir pusgatavs, un tad lieciet sietā, ļaujot atdzist. Krevetes sasmalciniet un 2-3 min vāriet. Atdzisušās krevetes notīriet. Lokus un ingveru apcepiet eļļā. Pievienojiet ķirbi, krevetes un sāli. Sautējiet uz lēnas uguns 2 min. Pasniedziet ar zaļumiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
garām ejošā
krevetes ir garneles :P
04.10.2007. plkst. 16:12
KAs ir krevetes? neesmu nogaršojusi!
16.09.2007. plkst. 10:36
dievinu krevetes
14.07.2007. plkst. 20:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Drakula. Svešās asinis

Dzimis no tālās Transilvānijas leģendām, iemūžināts šausmu literatūras klasikā un kļuvis par kino ikonu, grāfa Drakulas tēls Dailes teātra izrādē būs ievīts apokaliptiskā...