Ķirbis ar krevetēm

Ķirbis ar krevetēm

Ķirbi sagrieziet salmiņos. Vāriet karstā ūdenī, līdz tas ir pusgatavs, un tad lieciet sietā, ļaujot atdzist. Krevetes sasmalciniet un 2-3 min vāriet. Atdzisušās krevetes notīriet. Lokus un ingveru apcepiet eļļā. Pievienojiet ķirbi, krevetes un sāli. Sautējiet uz lēnas uguns 2 min. Pasniedziet ar zaļumiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
garām ejošā
krevetes ir garneles :P
04.10.2007. plkst. 16:12
KAs ir krevetes? neesmu nogaršojusi!
16.09.2007. plkst. 10:36
dievinu krevetes
14.07.2007. plkst. 20:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Ceļojoša izstāde par rūpniecību un modernismu Baltijas jūras reģionā no 1945. līdz 1990. gadam Sapņu rūpnīcas?

Latvijas Arhitektūras muzejā Rīgā, M. Pils ielā 19 17. jūnijā plkst. 17.00 tiks atklāta ceļojoša izstāde par rūpniecību un modernismu Baltijas jūras reģionā no 1945. līdz 1990. gadam Sapņu rūpnīcas?...