Ķirbis ar krevetēm

Ķirbis ar krevetēm

Ķirbi sagrieziet salmiņos. Vāriet karstā ūdenī, līdz tas ir pusgatavs, un tad lieciet sietā, ļaujot atdzist. Krevetes sasmalciniet un 2-3 min vāriet. Atdzisušās krevetes notīriet. Lokus un ingveru apcepiet eļļā. Pievienojiet ķirbi, krevetes un sāli. Sautējiet uz lēnas uguns 2 min. Pasniedziet ar zaļumiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
garām ejošā
krevetes ir garneles :P
04.10.2007. plkst. 16:12
KAs ir krevetes? neesmu nogaršojusi!
16.09.2007. plkst. 10:36
dievinu krevetes
14.07.2007. plkst. 20:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Roberts Lejasmeijers un Reverss “restaurē” vecu grupas Vaidava hitu!

Šī brīža slavenākais pašmāju remiksu autors Roberts Lejasmeijers, kurš vēlreiz par globāliem Latvijas hitiem padarījis grupas Jumprava dziesmu “Ziemeļmeita”, Noras Bumbieres “ Es...