Dienvidnieku siers

Dienvidnieku siers

Kalmārus novāriet, atdzesējiet un samaliet gaļas mašīnā. Pievienojiet sviestu, rīvētu sieru, sāli un pienu un sakuliet. No iegūtās masas veidojiet klaipam līdzīgu formu un atdzesējiet. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ļoti interesanti!
22.09.2007. plkst. 08:19
HM.. neesmu nogaršojusi!! :)
16.09.2007. plkst. 10:37
Man gan labāk patiktu ziemeļnieku siers ,
22.07.2007. plkst. 18:47
shajaa sieraa jau kalmars nav iipashi juutams
22.07.2007. plkst. 09:34
ārprāc,nesaprotu kā var ēst kalmārus!?
06.07.2007. plkst. 17:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Jāņuguns – gaismas uzvara pār tumsu

Jāņuguns kā vasaras saulgriežu senā rituāla neatņemama sastāvdaļa ir bijusi plaši pazīstama Austrumeiropā un citās Eiropas daļās - no skandināvu zemēm līdz Francijai, Spānijai,...