Lasis itāļu gaumē

Lasis itāļu gaumē

Lasi lieciet sālsūdenī, pievienojiet sāli, piparus, krustnagliņas un lauru lapu un uzvāriet. Burkānus un pētersīļa sakni sagrieziet šķēlītēs, uzvāriet, pievienojiet lasim un vāriet, līdz produkti ir gatavi. Lasi atdzesējiet un sagrieziet. Pasniedziet dekorētu ar apelsīnu daiviņām, citronu un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Interesanti...
13.08.2008. plkst. 16:40
IZskats vienmēr kārdina..
16.09.2007. plkst. 10:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

RED BULL MUSIC ACADEMY IZSLUDINA PIRMO MĀKSLINIEKU POSITIVUS FESTIVĀLĀ

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem!...