Lasis itāļu gaumē

Lasis itāļu gaumē

Lasi lieciet sālsūdenī, pievienojiet sāli, piparus, krustnagliņas un lauru lapu un uzvāriet. Burkānus un pētersīļa sakni sagrieziet šķēlītēs, uzvāriet, pievienojiet lasim un vāriet, līdz produkti ir gatavi. Lasi atdzesējiet un sagrieziet. Pasniedziet dekorētu ar apelsīnu daiviņām, citronu un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Interesanti...
13.08.2008. plkst. 16:40
IZskats vienmēr kārdina..
16.09.2007. plkst. 10:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...