Mīdijas majonēzē

Mīdijas majonēzē

Mīdijas notīriet, nomazgājiet un vāriet karstā ūdenī 10 min. Līdzko gliemežvāki atveras, mīdijas ir gatavas. Lieciet sietā, izņemiet mīkstumus un sasmalciniet. Sīpolus sasmalciniet un uzvāriet vīnā. Pievienojiet mīdijas, sāli un piparus un nedaudz pavāriet. Pēc tam mīdijas atdzesējiet, aplejiet ar majonēzi, kas sajaukta ar sinepēm, lieciet trauciņos, apberiet ar rīvētu sieru un cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet uz šķīvja, aplejiet ar majonēzi un dekorējiet ar zaļumiem un krevetēm.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nini
jkjshbgd heufkheo birujjhen v yo yo
13.10.2014. plkst. 13:04
Midijas ir loti garsiga delikatese
18.10.2008. plkst. 20:22
Nekad neesmu dzirdēju par mīdijām. KAutkas ar gliemežiem?
16.09.2007. plkst. 10:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Nickelback izdod jaunu albumu

Klajā nācis kanādiešu rokgrupas “Nickelback” sestais studijas albums “Dark Horse”, kas pieejams neatkarīgās mūzikas izdevniecības “Roadrunner” apgādā....