Mīdijas majonēzē

Mīdijas majonēzē

Mīdijas notīriet, nomazgājiet un vāriet karstā ūdenī 10 min. Līdzko gliemežvāki atveras, mīdijas ir gatavas. Lieciet sietā, izņemiet mīkstumus un sasmalciniet. Sīpolus sasmalciniet un uzvāriet vīnā. Pievienojiet mīdijas, sāli un piparus un nedaudz pavāriet. Pēc tam mīdijas atdzesējiet, aplejiet ar majonēzi, kas sajaukta ar sinepēm, lieciet trauciņos, apberiet ar rīvētu sieru un cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet uz šķīvja, aplejiet ar majonēzi un dekorējiet ar zaļumiem un krevetēm.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nini
jkjshbgd heufkheo birujjhen v yo yo
13.10.2014. plkst. 13:04
Midijas ir loti garsiga delikatese
18.10.2008. plkst. 20:22
Nekad neesmu dzirdēju par mīdijām. KAutkas ar gliemežiem?
16.09.2007. plkst. 10:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Pasmaidi kopā ar Jāni Stībeli

Lai arī sabiedrībā dažbrīd valda ne tik optimistisks noskaņojums, iestājoties pirmajām patiesi siltajām pavasara dienām un piesaulītē pamanot dzeltenās pieneņu galvas, tā vien gribas...