Vasaras asorti

Vasaras asorti

Tomātiem nogrieziet augšiņas un izņemiet sēklas. Olas cieti novāriet, pārgrieziet gareniski uz pusēm un izņemiet dzeltenumus no vienas pusītes. Pagatavojiet pildījumu no sasmalcinātiem dzeltenumiem, pienā izmērcētas maizes, pētersīļiem, dillēm un sasmalcinātām olīvēm. Ar šo masu pildiet olu baltumus. Pagatavojiet otru maisījumu no dārzeņiem, sasmalcināta šķiņķa un sasmalcinātām krevetēm. Ar šo masu pildiet tomātus, uz tiem lieciet pildītās olas un pa virsu lieciet ķilavas. Salātu lapas un zaļumus sagrieziet strēmelītēs un lieciet uz šķīvja. Uz šādi dekorēta šķīvja lieciet pildītos tomātus ar pildītām olām un ķilavām. Pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Interesanti, tikai žēl ka vasara pagājusi!
05.10.2007. plkst. 15:17
Zivju cienītājiem!! :)
16.09.2007. plkst. 10:45
Viss no lieliem gabaliem kā rietumos .
17.08.2007. plkst. 07:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

„Lielā Kristapa” filmas uz brīvdabas ekrāna Cēsīs!

Piektdien, 29.augustā Cēsu Pils dārzā cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti apmeklēt vasaras pēdējo brīvdabas kino nakti, kuras programmu pirmo reizi veido trīs kino seansi. Uz...