Krevešu gredzeni

Krevešu gredzeni

1. Notīriet krevetes, pievienojiet sāli, piparus un dilles un samaisiet. Apsedziet ar foliju un atdzesējiet 10-12 stundas. 2. Iemērciet želatīnu aukstā ūdenī, lai tas uzbriest. Pēc tam atdaliet lieko ūdeni. Sakarsējiet izspiestu citrona sulu (2-3 ēd.k.), izkausējiet tajā želatīnu un izkāsiet. Atdzesējiet. 3. Želatīnu sajauciet ar krevetēm. Masu lejiet ar ūdeni samitrinātā formā, apsedziet ar foliju un atdzesējiet 3-4 stundas. 4. Pasniedziet uz šķīvja un dekorējiet ar olīvēm.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardi!! :)
16.09.2007. plkst. 10:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...