Marinēti kalmāri ar sīpoliem un papriku

Marinēti kalmāri ar sīpoliem un papriku

Nomizotus sīpolus sagrieziet gredzentiņos, sajauciet ar etiķi, sāli, cukuru, pipariem un lauru lapām un karsējiet līdz 80 oC. Tad atdzesējiet, pievienojiet eļļu un lieciet ledusskapī uz 3-4 stundām. Kalmārus vāriet sālsūdenī 3-5 min. Atdzesējiet un sagrieziet salmiņos. Sīpolus izņemiet no marinādes, sajauciet ar kalmāriem un salmiņos sagrieztu papriku. Aplejiet ar daļu marinādes un apberiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Atkal kalmāri.. :) bet tā neko
16.09.2007. plkst. 10:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

The Tiger Lillies papildina Positivus festivāla programmu

Reiz jau viesojušies Latvijā pirms pāris gadiem, provokatīvie briti atgriežas, lai uzstātos šā gada Positivus festivālā Salacgrīvā un iepriecinātu daudzus savas daiļrades cienītājus....