Uzkodas no vēžiem

Uzkodas no vēžiem

1. Vēžus lieciet karstā ūdenī, pievienojiet sasmalcinātus burkānus, pētersīļu skani, sīpolus, garšvielas un dilles un vāriet 8-10 min. 2. Vēžus atdzesējiet, neizņemot no buljona. 3. Uz šķīvja lieciet ledus gabaliņus un pa vidu no ikriem viedotu puķīti. Apkārt kārtojiet vēžus un dekorējiet ar dillēm. Pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Viņi momentāli kļūst sarkani!
16.09.2007. plkst. 10:53
man zjeel tos veeziishus likt dziivus karstaa uudenii
10.07.2007. plkst. 15:00

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Andris Ērglis: „Mans albums nav šlāgeris”

26. martā „MicRec” bārā tika prezentēts dziedātāja Andra Ērgļa pirmais soloalbums „Sirdspuksti”.

Prezentācijas pasākumā mākslinieks izpildīja dziesmas no jaunā albuma,...