Uzkodas no kalmāriem

Uzkodas no kalmāriem

Kalmārus notīriet, nomazgājiet, vāriet sālsūdenī 2 min, atdzesējiet un sagrieziet salmiņos. Šķivja vidū lieciet kalmārus un apkārt lieciet šķēlītēs sagrieztus gurķus un redīsus. Dekorējiet ar zaļumiem. Lai pagatavotu mērci, kečupu sajauciet ar etiķi, sinepēm un eļļu. Mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmārus šādi ar roku var sagriezt?
16.09.2007. plkst. 10:57
Gan , JAU !??!?!
06.07.2007. plkst. 09:45
Priekš manis nederētu, bet gan jau kādam garšo! !! :)
02.07.2007. plkst. 19:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Jānis Paukštello piedāvā radošo vakaru/koncertu sēriju

Sākot ar 2009. gada 14.februāri dažādās Latvijas pilsētās norisināsies radošo  vakaru/koncertu cikls kopā ar JĀNI PAUKŠTELLO. Tautā iemīļotais un populārais mākslinieks šī...