Jūras smaids

Jūras smaids

Mīdijas vāriet 5 min, atdzesējiet un atbrīvojiet no čaumalas. Kalmārus sagrieziet gredzenos, vāriet sālsūdenī 2 min, atdzesējiet un sajauciet ar mīdijām. Krevetes notīriet, karsējiet 2 min sālsūdenī un atdzesējiet. Pārgrieziet uz pusēm. Lai pagatavotu mērci, izspiestu citronu sulu (no visa citrona) sajauciet ar eļļu, sasmalcinātiem kaperiem, ķiplokiem, pētersīļiem, sāli un pipariem. Sagatavotos jūras produktus lieciet uz šķīvja, aplejiet ar mērci un noturiet ledusskapī 3 stundas. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Smaids.. labs nosaukums!!
16.09.2007. plkst. 10:58

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

INTĪMAIS MĀKSLĀ

Ar izstādi Intīmais mākslā muzejs vēlas atjaunot dekoratīvās mākslas un dizaina izstāžu tradīciju, kas dod pārskatu par šajās mākslas nozarēs notiekošajiem procesiem, sniedzot...