Bulciņas ar omāriem

Bulciņas ar omāriem

Izrullējiet mīklu 5 mm biezumā. Izgrieziet 8 aplīšus 5 cm diametrā. 4 aplīšus lieciet uz lapas, kas samitrināta ar ūdeni, un ieziediet ar olu dzeltenumu. Atlikušajiem 4 aplīšiem izgieziet vidiņus 3 cm diametrā. Iegūtos gredzenus lieciet uz aplīšiem, lai malas sakristu. Virsu atkal ieziediet ar olu dzeltenumu. Cepiet cepeškrāsnī 25 min 250 oC. Lai pagatavotu mērci, kokosriekstu skaidiņas apcepiet uz sausas pannas, pievienojiet krējumu, šeriju, ingveru, kardamonu, piparus, kurkumu, sinepju pulveri un izspiestu citronu sulu (no 1/2 citrona) un karsējiet 1 min. Omārus sasmalciniet un sajauciet ar mērci. Izceptās bulciņas pildiet ar omāru mērci un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
IZskatās dikti gardi!
16.09.2007. plkst. 11:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Pirmais Vislatvijas repmūzikas maratons „Prove It”

10. jūlijā klubā „Indigo” norisināsies repa maratons „Prove It”, kas
kļūs par nozīmīgu latviešu repa izpildītāju satikšanās vietu un īstiem
svētkiem visiem šīs mūzikas...