Ceptas mīdijas

Ceptas mīdijas

Mīdijas iemērciet aukstā ūdenī uz 2 stundām. Tad nomazgājiet, atdaliet no gliemežvākiem, aplejiet ar karstu ūdeni, pievienojiet sasmalcinātu pētersīļa sakni, burkānus un sāli un vāriet 15 min. Gatavās mīdijas sasmalciniet un kārtīgi nomazgājiet. Lai pagatavotu mērci, sīpolus sasmalciniet un kopā ar ķiplokiem apcepiet eļļā. Pielejiet vīnu un uzvāriet. Pēc tam aplejiet ar kečupu, pievienojiet sāli un piparus un sautējiet 8 min. Gliemežvāciņus ieziediet ar sviestu, ielejiet pagatavoto mērci, lieciet mīdijas, apberiet ar sieru un cepiet līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstas vai aukstas dekorētas ar zaļumiem un citronu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Mīdijas vēl neesmu mēģinājusi .
13.08.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Uzsāk nākamā Positivus festivāla biļešu tirdzniecību

Ceturtdien, 30.oktobrī, tiek uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz 2009.gada POSITIVUS FESTIVĀLU. Baltijā lielākais mūzikas un mākslas festivāls, kuru šogad apmeklēja 18 000...