Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Vistas gaļas pastēte

Sastāvdaļas:
Atkaulo brieža gaļu,kaulus liek verdošā ūdenī,
noputo,pievieno garšsaknes,sāli, piparus,
kadiķogas,vāra aptuveni 2 stundas.Gaļu noloba no kauliem,pieliek ķiplokus, samaļ , pieliek sviestu,buljonu, kurā vārījas gaļa,
saputo viendabīgā masā,liek truciņos,atdzesē ledusskapī.Pasniedz kā pastēti ,klāt var pasniegt majonēzes-anšovu mērci.
Var izmantot jebkuru meža gaļu,,cik vien iespējams izmantoju arī kaulus, vērtīgs buljons.

Pagatavošana: (laiks: 2 minūtes)

Pagatavošana:2,5 stundas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Kristīnas Agileras (Christina Aguilera) Eiropas koncerti pārcelti uz nākošo gadu

Kristīnas Agileras 18.oktobrī Arēnā Rīga paredzētais koncerts, kā arī citi koncerti, kurus bija paredzēts organizēt Eiropā, pārcelti uz 2009.gadu....