Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Vistas gaļas pastēte

Sastāvdaļas:
Atkaulo brieža gaļu,kaulus liek verdošā ūdenī,
noputo,pievieno garšsaknes,sāli, piparus,
kadiķogas,vāra aptuveni 2 stundas.Gaļu noloba no kauliem,pieliek ķiplokus, samaļ , pieliek sviestu,buljonu, kurā vārījas gaļa,
saputo viendabīgā masā,liek truciņos,atdzesē ledusskapī.Pasniedz kā pastēti ,klāt var pasniegt majonēzes-anšovu mērci.
Var izmantot jebkuru meža gaļu,,cik vien iespējams izmantoju arī kaulus, vērtīgs buljons.

Pagatavošana: (laiks: 2 minūtes)

Pagatavošana:2,5 stundas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Grupa „Ēnas” mūk no „skūtgalvjiem”

Šobrīd aizrit pēdējie darbi ap grupas pirmo albumu, kas tika ierakstīts jau vasarā, notiek aktīva koncertēšana dažādos pasākumos, piedalīšanās konkursos, taču neskatoties uz to,...