Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Briežgaļas pastēte ar anšovu mērci

Sastāvdaļas:
Atkaulo brieža gaļu,kaulus liek verdošā ūdenī,
noputo,pievieno garšsaknes,sāli, piparus,
kadiķogas,vāra aptuveni 2 stundas.Gaļu noloba no kauliem,pieliek ķiplokus, samaļ , pieliek sviestu,buljonu, kurā vārījas gaļa,
saputo viendabīgā masā,liek truciņos,atdzesē ledusskapī.Pasniedz kā pastēti ,klāt var pasniegt majonēzes-anšovu mērci.
Var izmantot jebkuru meža gaļu,,cik vien iespējams izmantoju arī kaulus, vērtīgs buljons.

Pagatavošana: (laiks: 2 minūtes)

Pagatavošana:2,5 stundas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

No tumšās šokolādes radīts pirmais saldais Cēsu suvenīrs!

Cēsu Apmeklētāju centrā - Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, var iegādāties pēc īpaša pasūtījuma pagatavotas tumšās šokolādes plāksnītes, kuru brūnajā virsmā no...